ALLIANSEN OCH SD SKULLE REGERA SVERIGE DEL 1

RIKSDAGSPARTIERNA I SVERIGE!

Alla 8 partier i Sverige idag har bra och dåliga saker på sin agenda och dessutom en bra och dålig historia bakom sig. Men trots detta kan vi säga “Sverige är fantastiskt” och vi har alla 8 partier att tacka för det. Du som läser har full frihet att rösta på vilket parti du vill, jag respektera dina åsikter och önskar dig allt gott.

Men ska vi börja rota i varandras historia och föra upp det på dagordningen och det är utgångspunkten för samarbete eller ej då, blir det ett låst läge. Det var olyckligt att Reinfeldt sa; “Vi kommer aldrig samarbete med Sverigedemokraterna” och när Karlsson sa; “Vi kommer fälla varje regering som har nuvarande invandringspolitik”. Grodor som hoppar ut tycker jag; men från deras sida fullt allvar.

Socialdemokraterna talar om “Alla människors lika värde”. För mig som personligt kristen är ju detta en självklarhet. Vi älskar alla människor på hela jorden MEN VI ÄLSKAR INTE VAD ALLA MÄNNISKOR GÖR. Socialdemokraterna, med Per Albin Hansson i spetsen utlämnade asylsökande krigsfångar till Sovjet efter andra världskriget i december 1945.  “De desperata soldaterna stympade sig själva för att inte utlämnas. En av dem körde in en blyertspenna i ögat; andra högg av sig fingrar, sju begick självmord. Sammanlagt utlämnades 2 518 personer till Sovjetunionen, därav 146 balter, 310 tyskar och 54 polacker. Vänsterpartiet, SKP(Sveriges kommunistiska parti) krävde att 30.000 civila flyktingar och asylsökande skulle utlämnas från Sverige till Sovjet!  wikipedia.org; “Baltutlämningen”

Ursäkta; är detta “människors lika värde” är inte detta “rasism” och “främlingsfientlighet” på högsta nivå ?

SD:s historia: Anders Klarström f.d.moderat; var som tonåring en sökare som deltog i olika partiers möten, från Moderaterna, EAP till Nordiska Rikspartiet under 1980-talet men avstod från vidare aktiviteter tills Sverigedemokraterna bildande i februari 1988. Den 16 maj 1996 attackerades han av en grupp skinnskallar på en pub i Göteborg, och den 19 maj samma år intervjuades han i Göteborgs-Posten där han tog avstånd ifrån sina tidigare åsikter. Lars-Olof Mikael Jansson f.d.Centerpartist, partiledare för Sverigedemokraterna 1995–2005. Under Janssons tid som ordförande tog partiet tydligare avstånd från politisk extremism. Detta ledde till att partiet flerdubblade sin storlek. wikipedia.org  År 2005 tog Jimmi Åkesson över stafettpinnen som Sverigedemokraternas partiledare. Idag har Sverigedemokraterna NOLL TOLERANS gällande nazistiska uttryck och inslag.

När jag hör ordet “Nazism” fryser jag till is, det är det mest fruktansvärda som någonsin har hänt, att Adolf Hitler och hans efterföljare dödade  6 miljoner judar i gaskamrarna. Stalin, diktator, Sovjetunionens kommunistiska parti  inspirerad av marxism-leninismen dödade 40 miljoner av sina egna landsmän. Anders Breivik, kallblodigt skjuter ner unga människor liv och ISIS  som halshugger sina oliktänkande landsmän. Hur kan människor vara så onda ?

Är det inte dags att lägga historien bakom oss och förlåta varandra!

I en insändare i en dagstidning här nere i Småland skrev någon “det finns ingen förlåtelse för en kristen som röstar på Sverigedemokraterna” !?

Nu gäller det Sveriges framtid för våra barn och barnbarn. De flesta uppräknade vill nog inte kännas vid sin historia. Kan vi då förlåta varandra för våra felsteg och gå vidare ? Skulle Alliansen kunna svälja sin stolthet och börja samtala och samarbeta med Sverigedemokraterna för Sveriges Rikes Räddning.   fortsättning följer…

Maria Hallman