TROLIGTVIS EN ÄNGEL!

Vår gode vän Curt Wrigfors har varit ute för ett orättfärdigt media-drev de sista veckorna. Uthängd i lokalpressen, utsatt för rena lögner och orättfärdiga påhopp. Därför skrev jag en uppmuntran till honom igår. Jag ville bara påminna om att mitt i våra prövningar är Gud med oss.
Ett av Herrens profetiska namn är ju Emanuel vilket betyder Gud med oss. Hursomhelst så skrev min gode vän tillbaka idag. Märkligt hur Gud kan möta med oss när vi mest behöver det, i oväntade situationer.

Curt skriver; “När jag var på väg ut från Höglands sjukhuset, kom just ner för trappan, mötte jag en “ängel”. Det kom en gammal kvinna stödd vid käpp och böjd framåt, hon gick rakt emot mig, så jag tänkte hon är nog lite förvirrad eller ser dåligt så jag väjer undan. Men hon parerar så jag kommer inte förbi. Hon tränger sig tätt inpå mig, Curt, säger hon, Stå på dig, jag vet vem du är, ge inte upp, Jonas Bronck (det projekt han nu blivit uthängd för) är fantastiskt och förresten du vet väl att det var Skanska och Myresjöhus som tillsammans med Götabanken motade bort dig från Boro – eller var det inte så Curt?, Vem är du, säger jag och hon mumlade ett namn och sen gick vi åt var sitt håll.”

Jag håller med dig Curt, det var nog en ängel, åtminstone en Herrens tjänare här på Jorden. Fantastiskt.
Tack Jesus för att du är med oss var och en!

Stefan Hallman