JAG ÄR LIVRÄDD FÖR RYSSEN OCH ISLAM

Nu har jag läst Guds Ord och gett min älskade make Stefan kaffe på sängen, vi har varit gifta snart 29 år. Mitt i natten som varit säger Stefan i morgon vill jag att du skriver på bloggen. Jag erkänner det har varit så mycket runt starten av vår “hemsida” att jag har inte riktigt kommit igång ännu.

Bibel 2

Guds Ord!

Jag har läst Guds Ord nästan varje dag med hjälp av Gidoniternas bibelläsningsplan minst i 25 år. Jag skulle inte kunna leva en dag utan GUDS ORD! Idag är det från 1 Joh.4 och Daniels bok kap.5,6 det handlar om “Daniel i lejongropen” och 1 Joh.4 talar om att vi ska “Pröva andarna”

1 Joh.4:1-6 “Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen.Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud,och varje ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu är i världen. Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, ty han som är i er är större än den som är i världen. De är av världen och därför talar de vad som är av världen, och världen lyssnar till dem. Vi tillhör Gud. Den som känner Gud lyssnar till oss, den som inte är av Gud lyssnar inte till oss. Det är så vi känner igen sanningens Ande och villfarelsens ande”Det står också lite längre fram i samma kapitel“Fullkomlig kärlek driver ut rädslan”

russia wants war

Ryssen!

När jag växte upp hemma hos mamma och pappa i Sävsjö, sa alltid mamma; “ryssen är inget att lita på” alltså hon menade det kommunistiska diktatur styret, inte folket. Lite dråpligt att vi adopterade två härliga ryska grabbar Oleg och Vladimir 1996 till mammas stora glädje. Ryssen är inget att leka med, de tar över Sverige som en munsbit när de har bestämt sig. Som vi hört; kanske Sveriges militär kan stå emot en vecka högst. Förfärligt att man nerrustat vårt försvar. Alla grabbarna i Sverige, 18 åringarna skulle göra militärtjänst, ut med dem i skogen, låt dem frysa lite, så de växer upp och bli “karlar”. Att de får gensvara på den medfödda instinkten att beskydda kvinnor och barn. Istället sitter de framför TV spelet och krigar. Frustrerade och besvikna på vuxenvärlden och i de mest extrema fall anmäler sig, våra fina, härliga, svenska pojkar till den Islamiska Staten IS. Att sittande regering tror att man kan samtala med “ryssen” som ljuger dig rakt upp i ansiktet, om det så skulle behövas, är ju en idioti och fantasti, om det nu inte är ännu värre, att det finns krafter inom regeringen som är redan allierade med Ryssland, inte vet jag ? Jag vill inte att våra barn och barnbarn ska vara under diktatoriskt ryskt herravälde. Vi måste ta det på allvar; Sverige kan förvandlas till en “mardröm” bara inom några dagar.

Islams rätta ansikte

Islam!

När jag växte upp hemma hos mamma och pappa i Sävsjö så gick vi alla till Missionskyrkan och röstade på Folkpartiet, de var aktiva i den “kristna folkparti gruppen” i Sävsjö. Hemma fanns ingen sekterist vi fick tillhöra vilken församling vi ville och vi fick rösta på vilket parti som vi ville. Det var ordning och reda, vi uppfostrades  i kristen tro men hade full frihet att gå den väg vi ville. Som tonåring var jag medlem i Moderaternas Ungdomförbund, det var häftigt då. Yttrandefriheten är präglad i min familj i generationer. Min MORFARS FARFAR Gustaf Pettersson 1818 – 1894 blev utvald som kyrkovärd i Vallsjö Kyrka. När KONVENTIKELPLAKATET AVSKAFFADES 1860 då var min MORFARS FARFAR 42 år. Säkerligen var han med att lägga sin röst för att avskaffa konventikelplakatet och ge frihet till folket i och med detta tog VÄCKELSERÖRELSERNA fart, de kom upp som svampar ur jorden. Detta var räddningen för Sveriges fattigdom och mörker! Herren började att välsigna Sverige med framgång och tillväxt.

censur

Demodiktatur!

Idag är Sverige långt ifrån kristet land och yttrandefriheten är i farozonen. Man ändrar lagar för att ge frihet till sexuell omoral, samboskap och homosexualitet. Man ändrar lagar så att man tar struptag på den kristna traditionen och bygger mosker som bäddar för Islam och den medföljande islamismen. Vilken vi alla sett visar en dödens och lögnens religion med Sharialagar som mördar, lemlästar, halshugger, spränger i småbitar, stympar, stenar och misshandlar kvinnor. Att erkänna Palestina som stat som Sveriges Regering gjort, är att gå över alla gränser. VI BEKLAGAR VAD VÅR REGERING HAR GJORT OCH BER ISRAEL OM FÖRLÅTELSE FÖR VÅR REGERINGS AGERANDE.

“Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna” Ef.6:12

När vi följer debatterna på TV tänker jag; det är frågan om ett “andligt krig” som vi försöker att lösa med mänskliga medel. Läget i landet är allvarligt. Ryssarna kan säkerligen invadera och ta över Sverige på en vecka. Men de  islamiska krafterna kan säkerligen göra detsamma. På en kort tid kan vårt älskade fädernesland förvandlas till en mardröm! Vi strider för våra barn och barnbarn och vi vill ha vår kristna tro tillbaka till våra skolor. Vi kristna vill också ha full YTTRANDEFRIHET ATT TÄNKA OCH TYCKA SOM VI VILL OCH DESSUTOM UTTRYCKA VÅRA VÄRDERINGAR OCH TRO I FULL FRIHET. Vi vill kunna leva i vårt samhälle utan rädsla att bli mobbad, förföljd, isolerad och hotad till livet som är fallet i Sverige idag.

Maria Hallman