Förstår du vad du läser? Dag 67 Världskrig!

Nu varnar värdens media för Världskrig!

Läste en intressant artikel i den kristna veckotidningen Norge Idag. Den är skriven av journalisten Bjarte YstebØ och handlar om den märkliga profetia Emmanuel Minos har berättat om. Denna profetia har nu fått ett stort uppslag i Norges störst, och viktigaste, tidning Aftenposten. Här har man använt tre helsidor för att berätta om profetian. VI HADE DEN STORA ÄRAN ATT FÅ INTERVJUA Emmanuel Minos i Filadelfiakyrkan Oslo, Norge 2007 då vi frågade pingstpredikanten om just Gunhilda Smelhus och denna profetia som hon hade fått. Ta del av dessa intervjuer (ligger efter artiklarna) och inse Världskriget kan komma vilken minut som helst….

Här kommer ett utdrag ur artikeln i Aftenposten:

Gunhilda Smelhus, oppsøkte pinsepredikanten Emanuel Minos i 1968 for å dele et syn hun hadde hatt. Ifølge den 92 år gamle kvinnen skulle dårlig behandling av en stor strøm av flyktninger være tegnet på at tredje verdenskrig ville bryte ut. For 50 år siden forutså en 92 år gammel kvinne flyktningstrømmen som nå velter inn over Europa Kvinnen mente behandlingen vi gir dem vil bli starten på tredje verdenskrig. Det er gode tider for dommedagsprofetier.

Julisøndagen i 1968 var varm. Den kjente pinsepredikanten Emanuel Minos var på turné i Oppland. Han hadde akkurat avsluttet et fellesmøte i Bruflat kirke i Etnedal i Valdres da en gammel kvinne stillferdig tok kontakt med ham.

Kvinnen hadde tatt turen fra gården der hun bodde halvannen kilometer unna for å høre ham tale. Og for å dele med ham et helt spesielt syn hun hadde hatt. På en kirkebenk etter møtet lyttet Minos sammen med kona Aase til den 92 år gamle enken Gunhilda Smelhus’ fortelling. Hun bedyret at alt hun hadde sett, kom fra Gud. Hun ba predikanten om at han måtte få det ut til folk. Här följde sen tre sidor med både bilder och intressanta uppgifter om vad som skedde egentligen.

Bjarte YstebØ skriver i sin artikel i Norge idag Gunhilda Smelhus (92) kom fram till Emanuel Minos efter ett gemenskapsmöte i Bruflat kyrka i Etnedal i Valdres. Hon hade sett en syn. Hon grät när hon berättade om den, och Emanuel skrev ner vad hon berättade.

Hon såg en karta som rullades ut, och hon fick se upptakten till det tredje världskriget. Det skulle komma en lång tid av nedrustning och Norge skulle stå lika oförberett som 1945. Norska kristna skulle bli ljumma, och lyckokristendomen skulle dominera. Tomma kyrkor och moralupplösning, onaturliga synder och folk skulle bo tillsammans utan att vara gifta. Det skulle finnas många tvstationer som var fyllda av våld och intima scener.

Folk från fattiga land skulle strömma till Europa, Skandinavien och Norge, och de skulle bli ogillade och utsatta för hård behandling.

Tredje världskriget skulle bryta ut, atomvapen skulle användas, naturen förstörd och överlevande från I-länderna måste fly till den fattiga världen, men de ville inte ta emot oss.

Profetian är välkänd i kristen Norge, efter att Minos berättat om den många gånger. Han lade ingen större vikt vid den när han skrev ner den. Men noteringen dök upp igen bland hans papper 1993. han blev förbluffad över hur mycket som gått i uppfyllelse, saker som var för extrema att tro på 25 år tidigare. Idag har detta ytterligare förstärkts.

Det är intressant att se hur träffsäker Valdreskvinnans profetia var, när det gäller nedrustning, ljumna kristna, tomma kyrkor, moralupplösning, synd Tv våld och skamlöshet. Hon beskrev, helt perfekt, hur situationen och det andliga klimatet skulle vara 50 år senare!

Därför är det värdefullt, nej viktigt, att ta till sig också de delar som inte, eller delvis har gått i uppfyllelse. De är på många sätt allvarligare.

Krig, atomvapen, främlingsfientlighet, människor från den rika världen på flykt till den fattiga, men som blir avvisade vid gränserna.-

Om Gunhilda Smehus profetia går i uppfyllelse också i detta, står vi inför dramatiska världshändelser. Det är också mycket av det som sker i världen idag som verkar bekräfta att profetian närmar sig uppfyllelsen.

Det mest uppseendeväckande idag är att Aftenposten, Norges största och viktigaste tidning, avsätter tre sidor för detta tema. Men denna gång skriver de utan att, som är vanligt annars, raljera över andliga ting. Journalisten behandlar temat med respekt och nyfikenhet. Den enda kritiska kommentaren kommer från ledaren för Menighetsfakulteten i Oslo, Gry Stålsett, som menar att profetior som denna, ofta får som resultat “ett känsloliv dominerat av ångest, skuld, skam och lågt självförtroende”. Hon tar inte ställning till om profetian är sann. Inte det minsta.

Vi lever i högprofetiska tider. Israel är det främsta beviset på detta. Det Gud har varnat för i sitt ord, går i uppfyllelse framför världens ögon. Gunhilds Småhus profetia är något utöver det vanliga, bland annat på grund av den rea den gjort. Från en gammal, stilla gråtande kvinna i Etnadal, till Nordens främsta evangelist, som hade en profetisk horisont i all sin förkunnelse. Den hamnade i hans byrålåda 1968, men dök upp igen då han rensade i sina lådor 1993.

Och nu har den alltså fångat uppmärksamheten för Aftonposten, som nu lägger ut den inför det Norska folket. skrivet av Bjarte YstebØ, Norge idag 4 mars 2016.

Översättning Stefan Hallman www.ctvc.se

Men det slutar inte här. Denna profetia har uppmärksammats över hela världen. Charisma News är en av världens största kristna tidningar.

faksile-charisma-news

 

Men vad viktigare är att vi tar denna profetia på allvar och tänker igenom våra liv vad detta kommer att innebära FÖR OSS OCH OM VI ÄR REDO ATT MÖTA DENNA VERKLIGHET SOM ÄR FÖRUTSAGD. DEN ENDA TRYGGHET VI KAN LITA PÅ FINNS I RELATIONEN TILL JESUS KRISTUS.

Nu är det tid för att bedja och ropa till Gud. Gud välsigne dig och har du frågor hör av dig till mig. Stefan Hallman info@ctvc.se

Translate »