Ny bok av Maria Hallman

Skärmavbild 2017-04-17 kl. 14.42.13

HÖGAKTUELL ny bok! “Lurad! Kvinna vad är det du har gjort?” av Maria Hallman.

384 sidor. Beställ den här nedan. Pris 199 kr + frakt och expeditionsavgift 50 kr. Eller betala med SWISH 123 690 17 97.

SWISH 123 690 17 97

SANNINGEN OM ISLAM – DEL 4 Nigerianska kyrkoledare: Väst blundar för islamismen här

www.ctvc.se

Läs artikeln.
Låt oss be för de kristna i Nigeria … Be att världen får sina ögon öppnade och att media börjar uppmärksamma situationen för våra syskon där…
Stefan Hallman
Publicerad 22 januari av Annika Hansson Utrikes/www.samtiden.nu

Västvärlden engagerar sig i kampen mot islamister i Syrien och Irak, men blundar för vad som händer i Nigeria.
− Är människorna här mindre värda än andra? frågar Samson Ayokunle, en av två nigerianska kyrkoledare som riktar skarp kritik mot att väst inte griper in mot Boko Haram.

Sedan 2009 har cirka 5 000 människor brutalt dödats av den våldsbejakande islamistiska rörelsen Boko Haram. Mot slutet av 2014 hade uppskattningsvis 1,5 miljoner människor i Nigeria flytt jihadisternas nästan ofattbara grymheter. Städer och byar utplånas, kyrkor sticks i brand, människor mördas, våldtas, kidnappas och i stort sett varje vecka kommer nya rapporter om islamisternas skräckvälde.
Så sent som den 7 januari – för övrigt samma dag som terrorattentaten i Paris – genomfördes attacker, bland annat mot staden Baga i staten Borno. Uppgifter om hur många människor som mördades varierar, men kan ha varit så många som
2 000.

Västvärlden förfasar sig – men så mycket mer blir det inte.
Det är en passivitet som gör Samson Ayokunle, baptistpastor och ordförande för Nigerias baptistkonferens, Nigerian Baptist Convention, NBC, bestört.
− Mitt folk dödas som djur – och hela världen tittar bara på, säger han, skriver Christian Today.

Han jämför med hur Väst intensivt agerar mot islamister på andra håll – mot Islamiska staten, IS, i Syrien och Irak eller mot talibanerna i Afghanistan. Men när det gäller Nigeria ses inget liknande, säger han, och anklagar världssamfundet för att ”devalvera” nigerianska liv:
− Spelar det resten av världen någon roll om Boko Haram fortsätter att döda hundratals människor varenda vecka? Är dessa människor mindre mänskliga än de som dödas på andra platser, platser där de ingriper direkt?

Samson Ayokunle konstaterar att kristna utgör Boko Harams måltavla.
− Det huvudsakliga målet för attackerna är kristna. I de städer där de tränger in i, dödar de först de kristna. Sedan fortsätter de med att rasera alla kyrkorna, men skonar moskéerna, säger han, och pekar på att stora kristna städer som Gwoza och Mubi har fallit i Boko Harams händer och att kristna i till exempel Michika och Baga nu också har tvingats på flykten.

Enligt Samson Ayokunle står den kristna kyrkan inför ”allvarlig förföljelse”. I staden Mubi finns inte en enda kyrka kvar, samfundets skolor har stängts och över 2 000 baptister har flytt genom Kamerun. Visserligen har de – säger han – återvänt till Nigeria, men tvingas nu bo i läger utan mycket svåra förhållanden, ofta utan att ens ha kläder på kroppen.

Också den katolske biskopen Oliver Dashe Doeme, vars stift Maiduguri ligger i nordöstra Nigeria, mitt i den islamistiska terrorgruppens territorium, efterlyser militär hjälp från väst. Han ser en intervention därifrån som enda möjligheten att bekämpa den militanta rörelsen.
− Västvärlden skulle kunna ge säkerhet – marktrupper som kan tygla och slå Boko Haram tillbaka. En samlad aktion från Väst är vad som krävs för att krossa Boko Haram, säger han till brittiska Catholic Herald.

Men han riktar också hård kritik mot det egna landets militär som han menar lider av inkompetens, korruption och infiltration från Boko Haram.
Enligt biskopen var attacken mot Baga ett bevis på den nigerianska militärens oskicklighet och han anser att odugliga högre officerare helt enkelt ska få sparken ”för att ge andra en läxa”.
− Bland soldaterna fanns sympatisörer till Boko Haram – några var till och med medlemmar i rörelsen, säger han.

Oliver Dashe Doeme kräver också att utlänningar som ger Boko Haram olagligt stöd ska gripas – och supportrarnas identiteter är ingalunda okända, säger han:
− Den nigerianska regeringen vet vilka som sponsrar Boko Haram.

Han berättar vad islamisterna har åstadkommit i hans stift på bara fem år: mer än 50 kyrkor och kapell har förstörts. Över 200 kyrkor står övergivna. 1 000 katoliker har mördats, många av Boko Haram. Flera har – under pistolhot – ställts inför valet att konvertera eller dö.

Nästan 70 000 av stiftets 125 000 katoliker har tvingats fly från sina hem och biskopen vädjar nu om hjälp för alla som nu finns i flyktingläger.
Men mest av allt vädjar han till västvärlden om militär hjälp – Nigerias enda räddning i kampen mot jihadisterna som hotar att fullständigt utplåna de kristna i landet.

Kopierat av Stefan Hallman www.ctvc.se

 

CURT WRIGFORS DEL 3

Intervju med Curt Wrigfors, mannen bakom framgångssagan Team Boro. Husföretaget som fullständigt tog över husmarknaden i Skandinavien på bara ett par år och som lyckades bygga ett hockeylag nästan från noll till att kvala till elitserien.

CURT WRIGFORS DEL 2 Team Boro

Intervju med Curt Wrigfors, mannen bakom framgångssagan Team Boro. Husföretaget som fullständigt tog över husmarknaden i Skandinavien på bara ett par år och som lyckades bygga ett hockeylag nästan från noll till att kvala till elitserien.

CURT WRIGFORS DEL 1

Intervju med Curt Wrigfors, mannen bakom framgångssagan Team Boro. Husföretaget som fullständigt tog över husmarknaden i Skandinavien på bara ett par år och som lyckades bygga ett hockeylag nästan från noll till att kvala till elitserien.

JIMMIE ÅKESSON SD UPPMANAR TILL BÖN FÖR SVERIGE!

Kopierat från Jimmie Åkesson SD FaceBook sida 29 okt.2015

”Det är något som hänt vårt kära fosterland. Jag tänker be för Sverige, be med mig.”
Så sjunger Simon Ådahl i låten Be för Sverige, som jag lyssnat mycket på den senaste veckan. Även om jag, till skillnad från Ådahl, inte betraktar mig som troende i någon traditionell mening går texten som en projektil rakt in i hjärtat. Nu känns den mer aktuell än någonsin, trots att den har ett tiotal år på nacken. Jag brottas med tankar på om det ändå inte bara är bön som återstår i allt elände.
Som politiker är det farligt ge upp. I den stund det sker ska man inte längre vara politiker. Jag har inte gett upp. Jag tror på framtiden. I den senaste partiledardebatten berättade jag däremot att jag för första gången under mina tjugo år i politiken hyser en känsla av hopplöshet. Det går såklart att spåra dels till hur landet just nu sköts av en verklighetsfrånvänd regering, dels till de effekter som årtionden av ansvarslös politik fått för det svenska samhället i stort. Vårt land slits isär, och nu är det tydligare än någonsin. Splittring, segregation, polarisering. Debatten skruvas upp några steg för varje dag, av såväl media som obalanserade debattörer i olika läger. Skolmorden i Trollhättan är den hittills mest förfärande händelsen, men i kombination med bränder på asylboenden (som vi för närvarande vet ganska lite om, men det ligger nära till hands att utgå från att åtminstone en del av dem har haft som syfte att hindra etablering av asylboenden) och nu i dagarna en rad attacker mot SD-politikers hem, träder en synnerligen obehaglig helhetsbild fram. Vi är många som med rätta känner stark oro. Och sorg.
Ja, mycket i vårt land är alldeles galet. Ja, jag skriver under på att det är på väg att gå åt pipan. Jag förstår att frustrationen är påtaglig. Men: Vad tror man sig uppnå genom att sätta eld på byggnader och riskera oskyldiga människors liv? Vad anser man sig vinna på att använda ett språkbruk som ytterligare förråar debatten? Vad blir bättre av att hota och bruka våld mot meningsmotståndare? Sanningen är, att ni som ägnar er åt detta inte uppnår någonting. Men ni förstör. Ni förstör samhället. Ni attackerar samhället på djupet. Begriper ni inte det? Är ni så självupptagna att ni inte är kapabla att se det ni gör i ett större sammanhang?
Vi bär alla ett ansvar för hur samhället utvecklas. Jag har ett ansvar, liksom alla som deltar i det offentliga samtalet på olika nivåer har ett ansvar. Det är fullt legitimt att visa sitt missnöje med regeringens politik. På samma sätt är man fri att tycka att jag och mina partivänner är riktiga dumskallar. Men, man har ett eget ansvar för hur man ger uttryck för sina uppfattningar. Ingen är tvingad att uttrycka sig på ett sätt som förstärker hat och rädsla. Ingen har rätt att utöva våld. Mordbrand och hot är grov brottslighet som ska bestraffas. Brottslighet med politiska motiv ska bestraffas särskilt hårt, eftersom det skadar inte bara ett enskilt brottsoffer utan hela samhället.
Nu stundar allhelgonahelgen. För de yngre innebär det numera i hög grad lek och bus, men traditionellt är det ett tillfälle att minnas och uppmärksamma nära och kära som lämnat det här livet. Ett tillfälle för stillhet och reflektion – och bön. Vi har laddat med godis till alla barn som kommer och knackar. Säkert äter jag själv en hel del av det, men jag tänker också ta tillfället att minnas, tända ljus, reflektera – och be. Jag tänker att bön kanske är lönlöst, vad vet jag? Men det kan knappast skada, och det kostar mig inget. Det är något som hänt vårt kära fosterland. Jag tänker be för Sverige. Be med mig.
Jimmie Åkesson

25 TUSEN HAR SETT REKLAMFILMEN PÅ YOUTUBE

Homosexualitet är synd!

År 2005 kom boken ut och vi gjorde en reklamfilm om boken. Utan vår vetskap lade någon ut reklamfilmen på You Tube år 2007 och där har den rullat 25 tusen gånger intill dags datum.

Ämnet är aktuellt. Du som är mormor, morfar, farmor, farfar, mor eller far och har något barn eller barnbarn som har kommit hem och sagt; “Jag är homosexuell”. Eller, till dig vuxen som kämpar med homosexuella tankar och kanske till och med fallit för synden och frestelsen. Eller varje ungdomsledare i våra församlingar som är förtvivlad över att inte kunna ge svar till ungdomarnas alla frågor i ämnet. BESTÄLL OCH KÖP BOKEN! Gå till “Webbshop” och följ instruktionerna. Du kommer att bli styrkt till din inre människa som säger; att homosexualitet är fel och att denna synden är ett uppror mot Guds skapelseordning. Och du som lever i ett homosexuellt förhållande och vill bli fri, beställ och läs boken, det kommer vara början till din fullständiga frigörelse från dessa homosexuella andemakter. Vi kommer lägga ut en video, ett gripande vittnesbörd, om en man som var homosexuell opererades till kvinna, han blev frälst och omvände sig och ville bli man igen. Då trädde församlingen in och samlade ihop pengar till hans operation för att han skulle bli fullt återställd och nu hjälper han andra ut ur homosexualiteten. Videon kommer inom kort….Se Videon ovan, Steven Shorts otroliga livsförvandling!

Här kommer innehållsförteckningen ur  boken; “Homosexualitet är synd”

Innehåll
Förord av Stefan Hallman……..sid 9
Öppet brev till dig som är homosexuell…….sid 13

1.Befriade från homosexualitet!
Göran Ahl, Sverige………sid 17
Gerald Coates, England………sid 23
Roger Williamsson, Sydafrika……sid 29

2.Vad säger Bibeln om homosexualitet ?
Bibelord om homosexualitet…….sid 39
Historik runt Jesu födelse………sid 41
Guds dom över hedningarna Rom.1:18-32……sid 44
Vällustmänniskan och Gosseskändare…….sid 49
1 Kor.6:9…….sid 49
1 Tim.1:8-10………sid 50
Syndakatalogen i Galaterbrevet……sid 51
Äktenskapsbrott (moicheia)…….sid 52
Otukt (porneia)……..sid 57
Orenhet (akatharsia)…..sid 60
Lösaktighet (aselgeia)…….sid 63
Masturbation (onani) …….sid 68
Manninafenomenet…..sid 70
Gud skapade ingen homosexuell……sid 72
Syndafloden…….sid 75
Sodom & Gomorra…………..sid 79

3.Debatten i kyrka och frikyrka!
Homosexdebatten i kristenheten…………sid 87
Varför har de kristna ledarna så olika meningar om Homosexuallitet?…sid 92

4.Homosexualitetens historia och utveckling under åren 1944-2004!
Historisk översikt på 60 år……sid 97
Patnerskapslagen…….sid 102
Homoadoptioner…….sid 105
Religionsfrihet……..sid 108
Vad är det som sker inom Svensk lagstiftning ?……….111

5. Rak Sanning i en snedvriden värld!
Rak Sanning i en snedvriden värld……sid 115
Transvestiter……..sid 117
Gud vill inte att du ska byta kön……sid 117
Polygami………sid 118
Tidelag…….sid 119
Könssjukdomar…..sid 120
Pedofili………….sid 121
Incest……sid 121
Barn till lesbiska föräldrar berättar……sid 122
Vrede, ilska och aggressivitet……sid 124
Jonas Gardell……..125

6. Musikanten från Norge!
Den unge norrmannen som valde rätt…..sid 129
Frälsningsbön…….sid 132

Bibliografi…..sid 135
Biografi………sid 136

Maria Hallman

SANNINGEN OM ISLAM – DEL 11 NU TAR IMMIGRANTERNA ÖVER I ENGELSKA VALET

KONSEKVENSERNA AV MASSINVANDRINGEN TILL STORBRITANIEN VISAR SIG I VALET. I TVÅ VALKRETSAR I LONDON ÄR IMMIGRANTERNA I MAJORITET. EUROPA I FÖRÄNDRING.INTRESSANT ARTIKEL HÄMTAD FRÅN “SAMTIDEN” 30/1 /STEFAN HALLMAN

Rekordmånga utlandsfödda får rösta i brittiskt val
Publicerad 30 januari av Annika Hansson i Utrikes

Det stundade brittiska allmänna valet blir historiskt. Fyra miljoner utlandsfödda är röstberättigade – vilket är rekord och en ökning med en halv miljon på fem år. Och i två valkretsar är invandrare nu i majoritet.

Tio år av massinvandring till Storbritannien sätter sina spår på olika sätt. En färsk undersökning från Nätverket för invandrares rättigheter, Migrant’s Rights Network, visar till exempel att antalet röstberättigade utlandsfödda personer har ökat med 500 000 på bara fem år. Det betyder att fyra miljoner invandrare – eller en tiondel av hela valmanskåren – kan gå till valurnorna om lite drygt fyra månader.

Immigrationen har dessutom lett till att det nu – och för första gången någonsin – är invandrarmajoritet i två valkretsar, båda i London, skriver Daily Mail.
Den största gruppen utlandsfödda väljare i England och Wales kommer från Indien. Därefter följer Pakistan, Republiken Irland och Bangladesh.

I siffrorna, som har samlats in av forskare vid universitetet i Manchester, ingår de upp till två miljoner invandrare som sedan år 2000 har fått brittiskt medborgarskap. Nu godkänns omkring 200 000 ansökningar varje år – eller annorlunda uttryckt: en invandrare får brittiskt pass nästan varannan minut, dygnet runt.

Det var New Labour som öppnade dörrarna på vid gavel för invandring. Strategin gick, enligt partiets rådgivare Andrew Neather, ut på att ”doppa högerns nos i mångfald och göra deras argument omoderna” – ett resonemang som osökt leder tankarna till den svenska Alliansregeringens uppgörelse med Miljöpartiet.

Av de nästan fyra miljonerna utlandsfödda väljarna kommer cirka en miljon från något av länderna i Samväldet. Dessa är inte brittiska medborgare, men har ändå rösträtt i England och Wales.

På grund av omständigheter som av Daily Mail beskrivs som ”mystiska”, kan medborgare i 54 oberoende självständiga stater få rösta i Storbritannien förutsatt att de har en adress i landet. Men i många fall gäller inte det omvända: britter kan inte rösta i Kanada eller Australien, lika lite som i de till invånarantalet största Samväldesländerna Indien, Pakistan eller Nigeria.

En rapport som 2008 gjordes på uppdrag av dåvarande premiärministern Gordon Brown uppmanade till regeländringar som skulle förbjuda invånare i Samväldet som inte var brittiska medborgare att rösta i allmänna val. Labourregeringen gjorde dock aldrig några sådana ändringar och frågan har heller inte tagits upp av den nu sittande koalitionen mellan Tories och Liberaldemokraterna.

Enligt MigrationWatch, som beskriver sig själv som en icke-politisk och oberoende tankesmedja, men som av andra etiketteras som en höger-lobbygrupp, har antytt att ett skäl till att Labour ignorerade rapporten skulle kunna vara att benägenheten att rösta på vänstern är större i minoritetsgrupper.

Undersökningar har också visat att 68 procent av invandrarna röstade på Labour i förra valet, 2010. 16 procent valde Tories och stödet för Liberaldemokraterna var ännu mindre – bara 14 procent.

Enligt författarna till den nu presenterade rapporten är den förändrade bilden av valmanskåren något som partierna måste ta på allvar.
− Invandrarrösterna växer i betydelse, något som de stora partierna i hög utsträckning har bortsett från. Men även om invandrare inte röstar som ett enhetligt block är det ändå troligt att de föredrar partier som upplevs som positiva i frågor om invandring och jämlikhet mellan raser, konkluderar de.

JAG ÄR LIVRÄDD FÖR RYSSEN OCH ISLAM

Nu har jag läst Guds Ord och gett min älskade make Stefan kaffe på sängen, vi har varit gifta snart 29 år. Mitt i natten som varit säger Stefan i morgon vill jag att du skriver på bloggen. Jag erkänner det har varit så mycket runt starten av vår “hemsida” att jag har inte riktigt kommit igång ännu.

Bibel 2

Guds Ord!

Jag har läst Guds Ord nästan varje dag med hjälp av Gidoniternas bibelläsningsplan minst i 25 år. Jag skulle inte kunna leva en dag utan GUDS ORD! Idag är det från 1 Joh.4 och Daniels bok kap.5,6 det handlar om “Daniel i lejongropen” och 1 Joh.4 talar om att vi ska “Pröva andarna”

1 Joh.4:1-6 “Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen.Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud,och varje ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu är i världen. Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, ty han som är i er är större än den som är i världen. De är av världen och därför talar de vad som är av världen, och världen lyssnar till dem. Vi tillhör Gud. Den som känner Gud lyssnar till oss, den som inte är av Gud lyssnar inte till oss. Det är så vi känner igen sanningens Ande och villfarelsens ande”Det står också lite längre fram i samma kapitel“Fullkomlig kärlek driver ut rädslan”

russia wants war

Ryssen!

När jag växte upp hemma hos mamma och pappa i Sävsjö, sa alltid mamma; “ryssen är inget att lita på” alltså hon menade det kommunistiska diktatur styret, inte folket. Lite dråpligt att vi adopterade två härliga ryska grabbar Oleg och Vladimir 1996 till mammas stora glädje. Ryssen är inget att leka med, de tar över Sverige som en munsbit när de har bestämt sig. Som vi hört; kanske Sveriges militär kan stå emot en vecka högst. Förfärligt att man nerrustat vårt försvar. Alla grabbarna i Sverige, 18 åringarna skulle göra militärtjänst, ut med dem i skogen, låt dem frysa lite, så de växer upp och bli “karlar”. Att de får gensvara på den medfödda instinkten att beskydda kvinnor och barn. Istället sitter de framför TV spelet och krigar. Frustrerade och besvikna på vuxenvärlden och i de mest extrema fall anmäler sig, våra fina, härliga, svenska pojkar till den Islamiska Staten IS. Att sittande regering tror att man kan samtala med “ryssen” som ljuger dig rakt upp i ansiktet, om det så skulle behövas, är ju en idioti och fantasti, om det nu inte är ännu värre, att det finns krafter inom regeringen som är redan allierade med Ryssland, inte vet jag ? Jag vill inte att våra barn och barnbarn ska vara under diktatoriskt ryskt herravälde. Vi måste ta det på allvar; Sverige kan förvandlas till en “mardröm” bara inom några dagar.

Islams rätta ansikte

Islam!

När jag växte upp hemma hos mamma och pappa i Sävsjö så gick vi alla till Missionskyrkan och röstade på Folkpartiet, de var aktiva i den “kristna folkparti gruppen” i Sävsjö. Hemma fanns ingen sekterist vi fick tillhöra vilken församling vi ville och vi fick rösta på vilket parti som vi ville. Det var ordning och reda, vi uppfostrades  i kristen tro men hade full frihet att gå den väg vi ville. Som tonåring var jag medlem i Moderaternas Ungdomförbund, det var häftigt då. Yttrandefriheten är präglad i min familj i generationer. Min MORFARS FARFAR Gustaf Pettersson 1818 – 1894 blev utvald som kyrkovärd i Vallsjö Kyrka. När KONVENTIKELPLAKATET AVSKAFFADES 1860 då var min MORFARS FARFAR 42 år. Säkerligen var han med att lägga sin röst för att avskaffa konventikelplakatet och ge frihet till folket i och med detta tog VÄCKELSERÖRELSERNA fart, de kom upp som svampar ur jorden. Detta var räddningen för Sveriges fattigdom och mörker! Herren började att välsigna Sverige med framgång och tillväxt.

censur

Demodiktatur!

Idag är Sverige långt ifrån kristet land och yttrandefriheten är i farozonen. Man ändrar lagar för att ge frihet till sexuell omoral, samboskap och homosexualitet. Man ändrar lagar så att man tar struptag på den kristna traditionen och bygger mosker som bäddar för Islam och den medföljande islamismen. Vilken vi alla sett visar en dödens och lögnens religion med Sharialagar som mördar, lemlästar, halshugger, spränger i småbitar, stympar, stenar och misshandlar kvinnor. Att erkänna Palestina som stat som Sveriges Regering gjort, är att gå över alla gränser. VI BEKLAGAR VAD VÅR REGERING HAR GJORT OCH BER ISRAEL OM FÖRLÅTELSE FÖR VÅR REGERINGS AGERANDE.

“Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna” Ef.6:12

När vi följer debatterna på TV tänker jag; det är frågan om ett “andligt krig” som vi försöker att lösa med mänskliga medel. Läget i landet är allvarligt. Ryssarna kan säkerligen invadera och ta över Sverige på en vecka. Men de  islamiska krafterna kan säkerligen göra detsamma. På en kort tid kan vårt älskade fädernesland förvandlas till en mardröm! Vi strider för våra barn och barnbarn och vi vill ha vår kristna tro tillbaka till våra skolor. Vi kristna vill också ha full YTTRANDEFRIHET ATT TÄNKA OCH TYCKA SOM VI VILL OCH DESSUTOM UTTRYCKA VÅRA VÄRDERINGAR OCH TRO I FULL FRIHET. Vi vill kunna leva i vårt samhälle utan rädsla att bli mobbad, förföljd, isolerad och hotad till livet som är fallet i Sverige idag.

Maria Hallman

TROLIGTVIS EN ÄNGEL!

Vår gode vän Curt Wrigfors har varit ute för ett orättfärdigt media-drev de sista veckorna. Uthängd i lokalpressen, utsatt för rena lögner och orättfärdiga påhopp. Därför skrev jag en uppmuntran till honom igår. Jag ville bara påminna om att mitt i våra prövningar är Gud med oss.
Ett av Herrens profetiska namn är ju Emanuel vilket betyder Gud med oss. Hursomhelst så skrev min gode vän tillbaka idag. Märkligt hur Gud kan möta med oss när vi mest behöver det, i oväntade situationer.

Curt skriver; “När jag var på väg ut från Höglands sjukhuset, kom just ner för trappan, mötte jag en “ängel”. Det kom en gammal kvinna stödd vid käpp och böjd framåt, hon gick rakt emot mig, så jag tänkte hon är nog lite förvirrad eller ser dåligt så jag väjer undan. Men hon parerar så jag kommer inte förbi. Hon tränger sig tätt inpå mig, Curt, säger hon, Stå på dig, jag vet vem du är, ge inte upp, Jonas Bronck (det projekt han nu blivit uthängd för) är fantastiskt och förresten du vet väl att det var Skanska och Myresjöhus som tillsammans med Götabanken motade bort dig från Boro – eller var det inte så Curt?, Vem är du, säger jag och hon mumlade ett namn och sen gick vi åt var sitt håll.”

Jag håller med dig Curt, det var nog en ängel, åtminstone en Herrens tjänare här på Jorden. Fantastiskt.
Tack Jesus för att du är med oss var och en!

Stefan Hallman

VÅR HEMSIDA!

Äntligen, efter veckor av planering och gott samarbete med vår webbtekniker, så har vi precis fått ut vår hemsida på nätet..

Tanken bakom den är att vara ett skyltfönster för en del av det vi tidigare producerat inom TV och Media. Samtidigt vill vi använda den som en plattform för att predika evangeliet, det goda budskapet; Evangelium om Jesus Kristus. Pris ske Gud för våra nya möjligheter att med teknikens hjälp få ut det kristna budskapet. Här kommer också att finnas en del produkter till försäljning, som vår JulDVD, missa inte tillfället!

Hemsida har också kommit till för att vi ska få säga vår mening, rakt upp och ner. Att man ska få säga att “en spade är en spade”, eller att få göra som pojken (eller var det flickan) i den berömda sagan av HC Andersén försiktigt påpeka att “Kejsaren har inga kläder på sig, han är naken”!

Kejsarens nya

Vi lever i ett land som än så länge har yttrande frihet, åtminstone på pappret. I verkligheten är det dock annorlunda. För Ve den som inte anpassar sig! ve den som inte är politiskt korrekt! Fy på den som vågar ha fräckheten att säga offentligt, det som det viskas om i korridorerna!

När jag blev frälst för många år sedan så gjorde jag en tvärvändning i livet. Tidigare flöt jag bara med strömmen, gjorde vad världen och djävulen ledde mig till. Men när jag kom med bland de människor som kallas kristna, de som i begynnelsen kallades för sekt, så trodde jag att vi tillsammans hade en kallelse att med alla medel göra vår röst hörd för att få människor att vända om från sin väg, de var ju på väg till helvetet! Jag läste i bibeln om hur man ska leva som kristen, vad som är rätt och fel. Jag började vandra den smala vägen och fick ta konsekvenserna av det. Man skrattade åt mig ochlag blev förtalad. Men det var inget större problem, detta ingick i överenskommelsen med Herren.  Det var en del av frälsningen.

Jesus10

Men under åren, fick jag dock uppleva att långt ifrån alla kristna såg på sin efterföljelse på samma sätt. Jag kom ju att arbeta som pastor inom olika samfund och församlingar i Sverige, och försökte där förmedla budskapet om Kristus, och den radikala efterföljelsen så mycket jag bara orkade. Och jag mötte många fantastiska kristna människor i församlingarna. Folk som öppnar sina hem och sina hjärtan för andra. Medlemmar som engagerar sig och arbetar för Guds rike. Jag minns med stor glädje min första tid i den församling jag blev frälst i 1982. Jag minns hängivenheten bland ungdomarna och kärleken som flödade. Pastorerna och våra ledare gick först i ledet och visade vägen. Det var skönt att höra ledarna stå upp och förkunna ett radikalt bibelförankrat evangelium. Bibelns sanningar försvarades med full kraft.  Förebedjarna i församlingen ställde sig upp i bönemötena och profeterade rakt in i människors liv. Det var spännande att vara frälst!

Sen har åren gått. Erfarenheterna och upplevelserna har skiftat. Många glädjeämnen. Men också besvikelser. Många. Dessutom har tyvärr själva tonen förändrats i de kristna sammanhangen. Den radikala vissheten och tron på Guds ord har fått stryka på foten. Nu är det anpassning och politisk korrekthet som gäller, även i våra kristna sammanhang. Ve den som talar om att Jesus är enda vägen till Gud, ve den som läser ur Romarbrevet 1 att homosexualitet är synd. Ja ve den som överhuvudtaget har mage till att tala om begreppet synd!

Tolerans är nyckelordet verkar det som. Men tolerans frälser ingen. Människan måste få höra sanningen. Bibelns budskap är klart, människan utan kristus är på väg mot ett evigt helvete. Därför är det tid att proklamera räddningen för världen; Jesus, endast Jesus är vägen till Fadern. Vi får inte vara rädda. När Jan Hanvold på den kristna TV stationen Visjon Norge intervjuade oss, så var hans första fråga; “va är det med de svenske pastorerna, är de feiga!? Mitt svar trillade snabbt ur min mun “inte feiga, men de går i flock”! Gud välsigne dig JanHanvold du är en radikal Herrens profet! Vi fick ju jobba med Jan och Inger Hanvold några år, det var en intensiv, fantastisk och utmanande tid, där vi lärde oss mycket. Tack Jan för vi fick chansen!

Vi lever i de absolut yttersta dagarna, det tror jag de flesta kristna håller med om.  Vi ser en utveckling runt om oss som vi inte hade räknat med, bara för några årtionden.  Sveriges öppna gränser och allt för generösa migrationspolitik har förändrat vårt samhälle. Jag växte upp på Råslätt i Jönköping. Bland mina kompisar fanns finnländare, albaner, Jugoslaver, Irakier och afrikaner, danskar och norrmän. Det var väldigt kul att hänga med hem till någon jugoslavisk familj t.ex., de dukade fram allt vad de hade av glädje bara för att jag kom! Så jag har inga problem med att umgås eller leva nära invandrare och jag är fantastiskt glad för Zlatan och alla andra utifrån som gjort stora saker för Sverige och svenskarna.

Zlatan

Men, de senaste åren har det spårat ur. I spåren av den förda migrationspolitiken de senaste decennierna ser vi en mycket oroande trend.När Sverigedemokraterna står fram och pekar på dessa problem, så tror jag att de har rätt. Malmö, där det bor c:a 30 % muslimer, har en helt annan brotts och samhällsutveckling än övriga Sverige. Likadant i andra kommuner med stor invandring påstås det. Om det beror på att de har en annan kulturell bakgrund än det en gång kristna Sverige är inte jag rätt person till att bedöma. Men JAG tror det. Jag tror att vi skulle få se ett annat Sverige med färre invandrare till Sverige. Åtminstonde borde vi ta ett brake och ta hand om de som redan är här, och se till att de kommer in i samhället och anpassar sig och får ett drägligt liv och en riktig utbildning. Jag älskar min nästa och kanske jag har helt fel.

Men nu har jag åtminstone fått säga min, icke politiskt korrekta mening, och det kändes skönt. Mer kommer…

Var välsignad, Stefan Hallman

 

RÄDDA SVERIGE – FÄLL REGERINGEN!

Nu är det grejer på gång. Börsen reagerar positivt på läget i Sveriges riksdag. Äntligen händer det något som kan bli till en förändring. Med fasa har vi sett den nya regeringens agera under dess korta tid vid makten. Vore kanonbra om vi nu fick bytt regering. Be till Gud att Stefan Lövens anhang ger sig iväg från Rosenbad med hast!

Vi är stolta över det sätt grabbarna i SD:s ledning tagit sin an den svåra uppgiften de mött denna höst. Trots utanförskap, hån och trakasserier har de ändå agerat professionellt och enligt protokoll. Nu fortsätter vi vårt bönearbete för Sveriges framtid. Heja Jimmie Åkesson, vi ber för dig och din familj. vi önskar dig snar bättring!

Vi ber för att rätt personer ska träda fram som ledare för vårt fosterland. Personer som säger sanningen och vågar stå för den och ta konsekvenserna.

Stefan Hallman

Idag 3/12 2014 har vi för några timmar sedan släppt vår hemsida till offentligheten. Hemsidan är långt ifrån färdig vi jobbar med den hela tiden när vi har möjlighet…..

Stadsministern Stefan Löven har nyss talat om för Sveriges folk att det blir nyval 22 mars 2015. Det har inte varit nyval på detta sättet i Sverige sedan 1958. Man känner blandade känslor och sorg i hjärtat. LÄGET I LANDET ÄR MYCKET ALLVARLIGT. HÖGMOD GÅR FÖRE FALL! ”Stolthet går före undergång och högmod går före fall.”Ord.16:18 Nuvarande Regering; ”12 kvinnor och 12 män”oavsett om de kan något eller inte eller om de är lämpade eller inte” det har ingen betydelse bara det är politiskt korrekt. Det är löjligt och pinsamt! Åsa Charlotte Regnér; Barn/äldre/ jämställdhetsminister har under 2007–2012 varit generalsekreterare i RFSU. Mehmet Güner Bostads/stadsutvecklings minister och IT-minister. Han vill ha statliga bidrag till fler moskéer. Han har uppdrag i islamiska organisationer i Sverige. Han var med Israel/Palestina konflikten 2010 som ledde till att han blev arresterad av israeliska armén tillsammans med Gustav Fridolin. Listan kan bli längre vi är djupt oroade. DET FÖRSTA LANDET I VÄSTVÄRLDEN SOM ERKÄNNER PALERSTINA SOM STAT. SVERIGES REGERING STÖDER TERRORISTER som HAMAS SOM har BOMBAT ISRAEL I ÅRATAL. ISRAEL KOMMER ALDRIG GÅ MED PÅ EN 2 STATS LÖSNING. Jerusalem är Israels huvudstad och de har rätt att försvara sig. SVERIGE STÖDER HBTQ RÖRELSEN Homosexuella Bisexuella, Trans och Queer SOM ÄR EN PRIVAT RÖRELSE DRAR IN MILJONER FRÅN VÅRA SKATTEPENGAR FÖR ATT FÖRFÖRA VÅRA BARN OCH UNGDOMAR TILL ATT BLI HOMOSEXUELLA OCH LESBISKA. Hela vår ungdomsvärld är i farosonen SVERIGE STÖDER FEMINISTISKT MILITANT RÖRELSE. Och detta eviga tjatet om jämställdhet, låt män vara män och kvinnor vara kvinnor och låt dem göra det de är bäst på.

Valdagen 2010 ringde vi SverigeDemokraterna i Stockholm och frågade om 5 saker; Stöder Ni Israel ? Svaret var JA, Vill Ni ut ur EU ? Svaret var JA, Är Ni emot Homoadoptioner ? Svaret var JA, Vill Ni ha den kristna traditionen som vi haft i 1000 år ? Svaret var JA och slutligen visste vi deras InvandringPolitik som samstämmer med vår uppfattning att det är bättre för alla parter att hjälpa nödlidande i sin eget land. ” Sänd ditt bröd över vattnet”

Med detta i ryggen la vi vår röst på SverigeDemokraterna och likaså fick de våra röster i valet 2014. Vi tycker att de har vuxet i förtroende under den senaste tiden trots oerhörd press, förföljelse och ständigt bli ljugen om att vara rasister. Vilket är en lögn. Vi kommer göra allt för att de ska växa och bli framgångsrika i nyvalet 22 mars 2015 och uppmuntrar andra att göra detsamma.

Maria Hallman